×

Híreink

2022. márc. 20.

VIP csomagunk megváltozatt

Tájékoztatjuk, hogy a VIP csomagunk kibővült. Mától minden VIP felhasználó egyedi IP-vel és dedikált VPS konténerrel rendelkezik.

2022. febr. 09.

Tájékoztató a tárhelyek díjáról

A mai naptól szolgáltatásaink árai megváltoznak.

Bővebben  
2021. nov. 12.

Átálltunk HTTP/2 szolgáltatásra!

Mai naptól megtörtént webszervereink HTTP/2 szolgáltatásra frissítése. A HTTP/2 az azt támogató böngészőkből használva jelentősen gyorsabb weboldal betöltődést eredményez.
A szolgáltatás kompatibilis, tehát a régi HTTP 1.1 -es szabvány továbbra is támogatott. A szolgáltatás automatikusan aktiválódik, használata díjmentes.

2021. jún. 01.

A UPC mától megszüntette a levélküldés (SMTP) szolgáltatását!

Amennyiben Ön UPC előfizető és eddig a UPC-től vették igénybe a levélküldés szolgáltatást most azt tapasztalhatja, hogy nem tud levelet küldeni.

A probléma megoldása egyszerű, vegye igénybe cégünk által az általunk kezelt postafiókhoz biztosított ingyenes smtp levélküldés szolgáltatást.

Ehhez mindössze annyi a teendője, hogy a használt levélkezelő programjában a levélküldés szerveréhez írja be: imap.mediacenter.hu, a levélküldés azonosítója pedig a teljes e-mail cím lesz és a hozzá tartozó jelszó.


Ehhez leírást talál a Segítség menüpontra kattintva.

2021. máj. 10.

Tájékoztatás fizetési lehetőségekről

A megváltozott postai szabályozások miatt cégünk a továbbiakban nem küld csekket. Bankkártyás és átutalásos fizetési módunkat a változás nem érinti.

2021. márc. 29.

Változás a Chrome böngésző működésében

A Chrome böngésző a program 90-es változatában (2021.04.13-tól) a http protokoll helyett https linken hívja meg a weboldalakat, ami hatással lehet egyes látogatóknál azok megjelenítésére.

Amennyiben a weboldal még nem elérhető https protokollal, javasoljuk a https szolgáltatás díjmentes aktiválását Ügyfélkapu felületünkön keresztül.

Ügyfélkapu -> Webaldomain / SSL beállítás menüpont -> lakat ikon

Chrome

2021. febr. 14.

PHP8 és legújabb MySQL mától minden tárhelyen!

Frissítettük rendszereinket, mától a legújabb MariaDB 10.5.8-as érhető el a szervereinken, illetve telepítettük a legújabb PHP 8.0.2-est is, amely már beállítható az ügyfélkapun. A PHP-ból jelenleg a következő verziók használhatók a tárhelyen: 5.2.17, 5.3.29, 5.4.45, 5.6.40, 7.0.33, 7.2.6, 7.3.6, 7.4.10, 8.0.2

2021. jan. 06.

Új szolgáltatásunk: domain-autodiscover a levelezés egyszerű beállításához!

Mai naptól minden általunk kezelt domainhez automatikusan nyújtunk autodiscover szolgáltatást!

A szolgáltatás lényege, hogy az általunk kezelt domainek dns rekordját kiegészítjük ún. "autodiscover" mezőkkel, amely automatikus információt nyújt a levelezés technikai beállításaihoz. Amikor új e-mail postafiókot szeretne a levelezőkliensében beállítani (Outlook, Thunderbird, Apple Mail támogatott), akkor ezek a szoftverek képesek az autodiscover rekordokat kiolvasni és a postafiók beállítást automatikusan elvégezni. Önnek mindössze az e-mail címet és a hozzá tartozó (ügyfélkapun beállított) jelszót kell megadni. Pár kattintás. Ennyire egyszerű!

További információt találhat a segítség menüpontra kattintva a "Levelezőkliensek gyors, automatikus beállítása (autodiscover segítségével)" bejegyzés alatt!

2021. jan. 04.

Bankkártyás fizetési tudnivalók!

2021. január 1-jén bevezetésre került a számlavezető bankoknál, az online bankkártyás fizetéseknél, az erős ügyfél hitelesítés (EU-PSD2 szabályozás, pl.: telekód, biztonsági kód).

Az elutasítások függetlenek a MediaCenter rendszerétől. Befizetéseiket javasoljuk banki átutalással rendezzék.

A bankkártyás fizetések hitelesítésével kapcsolatban Kártyakibocsátó bankjukhoz legyenek szívesek fordulni.

2020. szept. 22.

Új szolgáltatásunk: automatikus CMS Telepítő az Ügyfélkapun!

Az Ügyfélkapuba épített új szolgáltatásunk segítségével a leggyakoribb tartalomkezelő rendszereket (CMS) egy kattintással a tárhelyre telepítheti. A feltelepített rendszer azonnal használatba vehető, további telepítési lépés nem szükséges.

Bővebben  
2020. szept. 08.

Új ügyfélszolgálati telefonszámunk: +36-21/201-0505

Ügyfélszolgálatunk telefonos elérhetősége a mai nappal megváltozott, új telefonszámunk: +36-21/201-0505! A változtatás célja ügyfélszolgálati kapacitásaink bővítése. Az új hívószámmal megdupláztuk a bejövő vonalainkat. Kollégáink továbbiakban is rendelkezésükre állnak munkanapokon 9-16 óráig, bővített kapacitással. Ennek megfelelően az Általános Szerződési Feltételeink is módosultak, melynek 2020. 09. 09. napjától hatályos szövege az alábbi linken tekinthető meg.

Régebbi hírek