×

Híreink

2020. márc. 16.

Újraépítettük teljes rendszerünket és hálózatunkat

Tájékoztatjuk Ügyfeleinket, hogy 2020. március folyamán teljesen új alapokra helyeztük a hálózati infrastruktúránkat. Szolgáltatófüggetlen redundáns internethálózatot alakítottunk ki, amelyhez 2 szolgáltatótól vásárolunk nagysávszélességú optikai internetkapcsolatot összesen 40 Gbit sávszélességben. A redundáns internetkapcsolat mellé redundáns áramhálózatot is kiépítettünk, így bízunk benne, hogy fejlesztéseinkkel tovább növelhetjük szolgáltatásunk eddig is piacvezető megbízhatóságát és rendelkezésre állását.

2020. febr. 28.

Összes szerverünk SSD alapú lett

Tájékoztatjuk Tisztelt Ügyfeleinket, hogy 2020. februárjában az összes szerverünket tisztán SSD alapúvá építettük át. Ezzel egyidejűleg elvégeztük a korábban még MyISAM alapon létrehozott MySQL adatbázisok InnoDB-vé konvertálását, ezzel tovább javítottunk a szervereinket található weboldalak sebességén.

2019. szept. 09.

Bővítettük adatmentési rendszerünket

Tájékoztatjuk, hogy bővítettük a biztonsági adatmentéseink informatikai rendszerét. Az új rendszerben minden adatról (beleértve levelezés, adatbázis állapotok) napi 8 időpontban készül adatmentés, amelyből 4 időpont elérhető Ön számára is az Ügyfélkapun. Az adatok biztonsága elsődleges számunkra és a földrajzilag elkülönített mentés helyszínek garantálják, hogy adatai bármilyen vis maior esetén is (földrengés, terrortámadás) biztonságban reprodukálhatóak lesznek.

Bővebben  
2019. ápr. 29.

Üdvözöljük megújult honlapunkon!

Több hónapnyi tervezés után elérhetővé tettük új honlapunkat, amely bár kinézetében alapos átalakuláson esett át, működésében és a menüpontok elérésében megegyezik a korábbival. Bízunk benne, hogy elnyeri tetszésüket!

2019. márc. 06.

Új PHP verzió érhető el az Ügyfélkapun

Az Ügyfélkapun elérhető a PHP 7.3-as verziója, amivel PHP 5.6-hoz képest akár 200%, a PHP 7-hez képest akár 30% gyorsulás érhető el. Fontos, hogy a PHP 7.3 a korábbi PHP verziókkal részben inkompatibilis, ezért bekapcsolásával a (főleg régebbi) weboldalak nem biztos, hogy megfelelően működnek. Amennyiben az átváltást követően a weboldalon problémát tapasztal, visszaválthat a korábbi PHP verzióra.

2019. jan. 17.

Adatvédelmi Szabályzat változás

Tájékoztatjuk tisztelt Ügyfeleinket, hogy a MediaCenter Hungary Kft. Adatvédelmi Szabályzata kiegészítésre került.

Bővebben  
2018. nov. 14.

Szolgáltatásaink díjváltozása 2019-től

Tájékoztatjuk tisztelt Ügyfeleinket, hogy szolgáltatásaink díjszabása 2019. január 1-től megváltozik.

Bővebben  
2018. okt. 03.

ÁSZF változás

Tájékoztatjuk Ügyfeleinket, hogy a MediaCenter Hungary Kft. Általános Szerződési Feltételei 2018.11.05-től kiegészítésre kerülnek.

Bővebben  
Régebbi hírek
 

banner2