×

Híreink

2016. jan 21.

Új hibrid SSD alapú adattárolás technológiát vezettünk be!

Új adattárolási technológiát alkalmazunk, amely hibrid RAMDISK-SSD-HDD háromlépcsős adattároláson alapul. A manapság népszerű SSD adattárolással szemben cégünk az adatokat továbbra is adatbiztonság szempontjából lényegesen megbízhatóbb merevlemezeken tárolja, azonban a leggyakrabban elért fájlokat ramdiszken, illetve SSD alapú második szintű cache-ban mentjük, így a biztonságos merevlemezeken elhelyezett adatokat közel RAM/SSD sebességgel tudjuk elérhetővé tenni.

Az új rendszer előnyei:

1. Rendkívül gyors elérési idő, gyors könyvtárlistázás. Nagyteljesítményű párhuzamos fájlelérés.

2. Az adatokat tömörítve tároljuk ezért a tárhelyéhez rendelt kvótán belül több adatot tárolhat. Erről bármikor meggyőződhet: ha letölti a tárhelyről a fájlokat, a saját számítógépén több helyet foglal majd el, mint amennyit lefoglalva lát az Ügyfélkapun.

3. Hatékonyabb adatmentés rendszert vezettünk be. A korábbi rendszerrel szemben 28 napig teljes napi mentéseket tárolunk, amelynek minden napja azonnal elérhető az ügyfélapu ”Napi mentések” menüpontja alatt. A napi mentések szervereit földrajzilag elkülönített, a szerverközponttól 100km-re lévő zárt telephelyen tároljuk, így biztosítva, hogy a budapesti szervertermet érő vis maior helyzetek esetén is az adatokat legfeljebb 24-48 órás kieséssel reprodukálni tudjuk, ezzel a hazai szolgáltatók között páratlan adatbiztonságot tudunk nyújtani.

Vissza a nyitóoldalra
 

banner2