×

Híreink

2016. febr 15.

Weboldalak 200-500%-os gyorsítása az OpCache segítségével!

A modern PHP alapú weboldalak és keretrendszerek erőforrás igénye egyre nő. A weboldal betöltés gyorsításának legjobb módszere az ún. OpCache alkalmazása. Az OpCache a weboldal első betöltésekor a PHP programkódból a szerver által gyorsabban futtatható gépi kódot fordít, amit a memóriában eltárol. Ismételt betöltés esetén a PHP futtatása helyett ezt a gépi kódot futtatja, ezzel a weboldal betöltődését 200-500%-kal meggyorsítja.

Az OpCache ingyenes és ajánlott, ezért be is kapcsoltuk. Használata szabványokat és a szokásos programozói paradigmákat betartó weboldalaknál nem jár semmiféle inkompatibilitással, azonban egyedi esetekben előfordulhat, hogy a weboldal bizonyos funkciói nem fognak működni. Ezekben az esetekben az OpCache-t ki kell kapcsolni az Ügyfélkapu / PHP Beállítások menüpontja alatt. Az OpCache minden PHP verzióban elérhető.

Az OpCache működéséhez minden tárhelyen 16 Mbyte memóriát biztosítunk és a lefordított bájtkódot 2 percig tároljuk a memóriában. Nagy látogatószámú, illetve kritikus elérési idejű honlapok számára ajánljuk az OpCache PRO szolgáltatásunkat, amely keretén belül a weboldalak gyorsítására 64 Mb memóriát és 5 perces tárolást biztosítunk. Az OpCache PRO ára 10 000 Ft + ÁFA / év, a bekapcsolását megrendelheti Ügyfélszolgálatunkon!

Vissza a nyitóoldalra
 

banner2