×

Híreink

2022. aug 31.

.EU domain Általános Feltételek

Tájékoztatjuk, hogy az .eu domain neveket nyilvántartó szervezet, az EURid módosította az Általános Feltételeit. Az alábbi okok miatt történt módosítás:

- a .eu domainnevekre vonatkozó új jogi keretnek ((EU) 2019/517 rendelet a .eu felső szintű domainnév bevezetéséről és működéséről) való megfelelés érdekében;

- hogy az új Általános Feltételeket még egyértelműbbé és könnyebben hozzáférhetővé tegyék azáltal, hogy a meglévő Domainnév Regisztrációjának Általános Feltételeit és a Domainnév Regisztrációs Irányelveket egy dokumentumba egyesítették. Ennek során az eljárási és technikai információkat is eltávolították az Általános Feltételekből, és azokat külön tették közzé a https://eurid.eu weboldalunkon.

Az új Általános Feltételek az EURid weboldalán (https://eurid.eu/en/other-infomation/document-repository/) érhetők el, és arra biztatjuk Önt, hogy olvassa el azt teljes egészében.A módosított Általános Feltételek 2022. október 13-tól lépnek hatályba, és domain neve(i) megtartásával és megújításával Ön megerősíti, hogy elolvasta és elfogadta a módosított Általános Feltételeket.

Ha bármilyen kérdése van a módosított Általános Feltételekkel vagy a domainnevével (domainneveivel) kapcsolatban kérjük, forduljon az EURidhez a https://eurid.eu oldalon keresztül.

Vissza a nyitóoldalra