×

Miért válassza online partnerének a MediaCentert?

A MediaCenter kiváló minőségű szolgáltatásának legfontosabb garanciája a folyamatosan bővülő elégedett ügyfélkör.

Reprezentatív számadatok


- Szerverparkunk 60 db nagyteljesítményű szerverből áll
- Általunk kezelt domainek száma: 48798 db
- Webtárhelyek száma: 17760 db
- E-mail postafiókok száma: 102586 db
- 2023 év során a szolgáltatásainkban átlagosan 99.98%-os rendelkezésreállás valósult meg


Ügyfeleink mondták a MediaCenterről...


"Folyamatosan nyomon követem innovatív működésüket, és nem tudom szó nélkül hagyni, hogy honlap készítőként rengeteg csapnivaló tárhely szolgáltatóval találkozom, akikkel rémálom együttműködni, de az Önök szolgáltatása, tevékenysége példakép lehetne minden magyarországi tárhely szolgáltatónak. Az ügyfeleimnek már eleve úgy minősítem Önöket, hogy Magyarország legmegbízhatóbb tárhely szolgáltatója, és nyugodt szívvel ajánlom nekik."

Gulyás Attila
Netbilding Kft.
www.fillereshonlap.hu"Több próbálkozás után találtam rá a Médiacenter-re és azóta is élvezem a szolgáltatásaikat. Ügyfeleim általam kezelt weblapjait sorra ide hozom, mivel gördülékenyek, nagyon gyorsak és professzionálisan tudnak segíteni. Bármikor kérdezhetek bármit, szívesen és szakszerűen segítenek. Az csak hab a tortán, hogy az áruk is kifejezetten kedvező!"

Tamás Ferenc informatikus, tanár
Weblap: www.tferi.hu"A szerverek megbízhatóak, gyorsak, magas látogatottságot is képesek stabilan kiszolgálni.
Ár szolgáltatás arány kiváló.
Ügyfélszolgálaton tényleg szakemberek dolgoznak, egyből tudtak segíteni ha valamiben elakadtam."


Krajcsovics Attila
Globaling Kft.
www.aprohirdetesingyen.hu"Sok év külföldi hosting bérlés után úgy döntöttem, hogy újra itthon hostolom a website-omat. Ár-szolgáltatás arány legszimpatikusabb volt a MediaCenteren, de később rájöttem, hogy gyorsabban válaszolnak, mint a külföldi társaik, minőségben pedig erősebbek. Örülök, hogy partnereim körébe tartoznak!"

Damjanovich Nebojsa
tanácsadó és tréner"A MarketCom kihelyezett marketinggel és internetes oldalak fejlesztésével foglalkozó cég. Mielőtt a Mediacenter-t megismertük, sokszor fejtörést okozott, hogy melyik internet szolgáltatót javasoljuk KKV-ügyfeleinknek a tárhely és domain név megrendeléséhez. Számos nagy nevű, ismert szolgáltatóban csalódtunk, akik drágábban, összehasonlíthatlanul lassabb és nehézkesebb technikai támogatással, és tapasztalataink szerint lassabb szervereken nyújtották e szolgáltatásokat. A Mediacenterben egy technikailag felkészült, korrekt és rugalmas partnert ismertünk meg, akit jó szívvel ajánlunk minden ügyfelünknek. Természetesen a MarketCom összes honlapja is mediacenteres tárhelyen fut."

Simon Attila
MarketCom"Kedves MediaCenter munkatársak!

Nagyjából egy év telt el az első beszélgetésein óta. Az elmúlt egy év során sok minden történt velem is és a ti cégetekkel is! Úgy látom, hogy ti nagyon jól fejlődtök, amit nagy öröm látni!

Persze én csak azt látom ebből, hogy egyre jobb szolgáltatásokat csináltok és töretlen lelkesedéssel és segítőkészséggel reagáltok a kérdéseimre illetve kéréseimre!

Ez minden alkalommal segít, hogy biztonságban érezhessem azokat a munkáimat amik egyre fontosabbak számomra és persze a felhasználók számára?

Nagyon szépen köszönöm mindegyikteknek az eddigi munkátokat és bízom benne, hogy a következő évek során is sikeresen együtt tudunk dolgozni!"

Brand Rudolf
Brand Web-Ring Bt.
www.brandwebring.hu"Ha az ember professzionális weblapokat készít a hazai gazdaság fontos szereplői számára, elengedhetetlen, hogy első osztályú gépeken és szoftverkörnyezetben tudjon dolgozni. A MediaCenter pontosan ezt nyújtja a Horizon Webstúdió számára: gyors és megbízható szervereket, problémamentes szoftverkörnyezetet és segítőkész ügyfélszolgálatot. Köszönet érte!"

Hörcsöki Szabolcs
Horizon Webstúdió
www.horizonline.hu"Design stúdiónk a Mediacenter szolgáltatásait évek óta használja. Szervereiken számos honlapot helyeztünk el partnereink részére, melyeket az online adminisztrációs felületen egyszerűen tudunk karbantartani, felgyorsítva ezzel a honlappal és e-mail fiókokkal kapcsolatos ügyintézési munkálatokat. A domain bejegyzések ügyintézése rendkívül gyorsan, gördülékenyen történik."

Bódis Róbert
bitbox design
www.bitbox.hu"Én azért választottam a Médiacenter-t tárhely szolgáltatómként, mivel nagy megbízhatóságú professzionális szervereken hosztingolnak, szemben a sok gyanúsan olcsón szolgáltató céggel. Ma már egy év távlatából egyértelműen kiderült, hogy jól döntöttem, mert nem csak egy rendkívül megbízható hardver hátteret, hanem rendkívül magas színvonalú, gyors és hatékony technikai háttértámogatást kaptam a pénzemért. Ami webfejlesztőként számomra még nagyon fontos, hogy egy tárhelyen több domaint is elhelyezhetek és egy felmerülő probléma esetén tényleg nem tudok olyat kérdezni, amire ne tudnák a választ."

Várkondi László
www.vakondweb.hu"A VIP Budapest Hostess és Modellügynökség tulajdonosaként web portálunk elhelyezésekkor gondolkodás nélkül választottuk a Mediacentert. Döntésünk oka az volt, hogy más cégeink között fennálló több mint 5 éves üzleti kapcsolatunk során eddig mindig kifogástalan minőségű szolgáltatást és támogatást adtak weboldalainkhoz! Pár hónapnyi működés után kinőttük a standard szolgáltatás csomagot, a rendkívül gyorsan bővülő adatbázisunk és a sok látogatónk miatt. A VIP szerverszolgáltatásra történő áttérés mellett döntöttünk. Az átállás minden téren észrevétlenül és gördülékenyen történt. Az új szerver érezhetően gyorsabb és sokkal több erőforrás áll a rendelkezésünkre. Ezzel a technikai háttérrel még több Magyarországon egyedülálló, innovatív szolgáltatást vezethetünk be mind az ügyfeleinkkel történő kapcsolattartás, mind a hostjaink, hostesseink és modelljeink munkájának megkönnyítéséhez. A jövőben is számítunk Ádámékra, mivel a portálunk folyamatos fejlesztése kulcselem a hosszú távú üzleti stratégiánkban is!"

VIP Budapest Hostess and Model Agency
www.vipbudapesthostess.com"Az informatikai biztonsággal foglalkozó, Biztonságportál 2004-ben kezdte meg a működését. A portál üzemeltetéséhez kezdetek óta a Médiacenter webtárhely illetve email szolgáltatásait vesszük igénybe. A webhosting szolgáltató kiválasztásakor kiemelt szempontként kezeltük a költséghatékonyságot, a technikai hátteret és felkészültséget, az ügyfélszolgálat precíz működését valamint a megfelelő rendelkezésre állás biztosítását. Ezen szempontok alapján a Médiacentert választottuk. A döntésünket azóta sem bántuk meg, ugyanis a portál fennakadások nélkül működik, és minden szolgáltatásunkat hatékonyan támogatnak a Médiacenter megoldásai. A szolgáltató rendszeres - előre bejelentett - fejlesztései révén a portál a kezdetek óta nagyfokú rendelkezésre állással és gyorsasággal tudja biztosítani olvasói számára a legfrissebb híreket. A Biztonságportál üzemeltetése során minden segítséget megkapunk a Médiacenter munkatársaitól, akik hasznos tanácsokkal is ellátnak minket a mindennapi munkánk során."

Kristóf Csaba
Főszerkesztő, Biztonságportál
www.biztonsagportal.hu"A Médiacenterrel 2004 óta állok kapcsolatban. Akkoriban készítettünk egy barátommal egy olyan szoftvert, mellyel mindenki megnézheti, hogy a saját lottószámainak kihúzása esetén mennyit fizet majd az ötös, négyes, hármas és a kettes találat. A Médiacenter volt az egyetlen szolgáltató, amelyik vállalta a program webes változatának elkészítését, és a program elhelyezését - ráadásul ingyen. Az akció olyan jól sikerült, hogy a bulvárlapok, a kereskedelmi tévék és rádiók felkapták a dolgot. A Sláger rádió például vezető hírként közölte az újszerű program megjelenését, ami hirtelen több tízezer érdeklődőt, és a szerver lelassulását eredményezte - Kővári Ádám barátom nagy örömére... A program azóta már nyugodtabb körülmények között elérhető a lottotitka.sg.hu címen.

A Mediacenter azóta vállalatom Internet szolgáltatójává vált, és levelezésünk még a legvírusosabb időkben is működött. A webmailen keresztül a világ bármely tájáról meg tudom nézni leveleimet, és ha új e-mail címre van szükségünk, azt is kényelmesen, magunk tudjuk intézni az ügyfélkapun. "


Dr. Bóc István
Arcelor Acélkereskedelmi Kft."Cégünk a Pranczék Könyvelési Irodája Kft a könyvelés és számviteli tevékenységek mellett új szolgáltatásként webdesignal is foglalkozik. Célunk a kis és középvállalkozások számára minőségi weblapok készítése a kapcsolódó szolgáltatásokkal együtt (domain regisztráció, tárhely szolgáltatás). Ehhez választottuk partnerül a MediaCentert, akik rugalmasságukról és a fejlett technikai hátterük mellett kedvező áraikról híresek. A Cég szolgáltatásait közel egy éve használjuk. Különösen örülünk a gyors ügyintézésnek, valamint a webes felületek által nyújtott szolgáltatásoknak ilyenek pl. az email postafiókok beállításai stb.

Külön hálásak vagyunk Sárközi Szabinának és Kővári Ádámnak a nyújtott technikai segítségekért. Fontos számunkra, hogy az internetes megjelenésünknek köszönhetően egyre bővülő ügyfélkörünk számára a jövőben is a mostani magas minőséget biztosíthassuk, ezért továbbra is a MediaCenter szolgáltatásait fogjuk igénybe venni."


Prancz Ádám
Pranczék Könyvelési Irodája Kft
http://www.pranczek.hu"Már pár hete használom az Önök spamszurojét, és tapasztalataim szerint lényegesen jobb, mint a Google Apps (vagy Google Mail) által nyújtott szurés. Amikor évekkel ezelott az Önök szolgáltatását megrendeltem, nem gondoltam, hogy kapcsolatunk ilyen hosszú és gyümölcsözo lesz. Ma már több domainem (magyar, orosz és nemzetközi is) van Önöknél, és teljesen elégedett vagyok a szolgáltatásuk minoségével, az árról nem is beszélve."

Kum Gábor
Weblap: www.kumgabor.hu