×

Híreink

2023. aug 16.

Tájékoztató a levélszemét (spam) üzenetek feldolgozásának megváltozásáról

2023. szeptember 1-től a bejövő postafiókok levélszemét (spam) kezelésében fontos változást vezetünk be:

A kiszűrt levélszemét (spam) leveleket eddig külön adatbázisban tároltuk, amely elérhető volt az Ügyfélkapuról, vagy a Levélcenter felületről. 2023. szeptember 1-től a külön tárolást megszüntetjük és a levélszemét (spam) levelek bekerülnek a postafiók "Junk" mappájába. A Junk mappából a 30 napnál régebbi leveleket naponta törölni fogjuk. Az automatikus törlés jelenleg az alapértelmezett működése több nagy szolgáltatónak (pl. Gmail), ezt vezetjük be mi is.

Kérjük ellenőrizze a Junk mappa tartalmát, tárol-e ott valamit fontosat, mert szeptember 1-én a 30 napnál régebbi levelek a Junk mappából automatikusan törölve lesznek.

A levélkezelő programok a „Junk” mappát különböző néven hozhatják létre. Outlookban „Junk” elnevezéssel, Thunderbirdben „Szemétként”, míg a levelcenter.hu webes felületünkön „Kéretlen” névvel találhatják meg a mappát.

Amennyiben a Junk mappát eddig sem ellenőrizte, a fentieket nyugodtan hagyja figyelmen kívül.
A fentiekkel kapcsolatosan tájékoztatjuk, hogy 2023. június 28-án publikáltuk cégünk hivatalos weboldalán az Adatvédelmi Szabályzatunk módosítását, amellyel az Adatvédelmi Szabályzatunkban az alábbiakat deklaráltuk:

6.4.8 A Szolgáltató levélszemét- és vírusszűrést alkalmaz az Előfizető részére biztosított postafiók(ok) bejövő levélforgalmában. Alapértelmezett szabályként a vírusnak jelölt levelek törlődnek, a levélszemétnek jelölt levelek a postafiók JUNK (levélszemét) mappájába kerülnek. A levélszemét mappából a levelek 30 nap után véglegesen törlődnek. Előfizetőnek lehetősége van a levélszemét és a vírusos levelek törlését kikapcsolni.

Vissza a nyitóoldalra